Medlem af fagforeningen?

kep_asztalos_2017kep_csomagolo2_2017

Har du overenskomst?

Vi ved godt, at mange tror, der er et modsætningsforhold mellem at ansætte udenlandsk arbejdskraft og have overenskomst.

Men det behøver der ikke være.

Vi er eksperter i rekruttering af dygtig arbejdskraft og kan selvfølgelig også aflønne vores medarbejdere efter overenskomsten, hvis det er et krav fra kunden.

Medarbejdernes kvalifikationer bliver på ingen måde ringere af det. Vi opkræver et mindre fee, for vores arbejde som vikarbureau, som lægges oven i medarbejderens lønomkostninger.

Alternativt …

… kan en overenskomstdækket virksomhed indgå en entrepriseaftale, der er en god måde at få udført opgaver på til yderst konkurrencedygtige priser.

De bedste rammer for et godt samarbejde

Siden 2009 har vi udover udlejning af arbejdskraft i vikarbranchen udført arbejdsopgaver som selvstændig underleverandør med entrepriseaftaler med forskellige erhverv.

Derfor ved vi alt om, hvordan vi sikrer optimale rammer for samarbejdet med de af vores kunder, der har overenskomst med en fagforening.

Hos ArbejdsUdleje ApS er vi glade for, at den tilgang har sikret os langvarige relationer med mange af vores kunder. De vender tilbage til os, uanset om de har behov for vikar eller arbejdskraft til permanente jobs, sæsonarbejde eller projekter.

Har du overenskomst med en dansk fagforening? Kontakt os og hør mere om dine muligheder for at bruge vores arbejdskraft på tlf. 80 24 70 70.

Stay connected with our social network