Entrepriseaftale

Kep_szerszamok

Arbejdskraft på entrepriseaftale

En del af vores kunder vælger at indgå en entrepriseaftale med os, og det har vi mange års erfaring med. En entrepriseaftale er attraktiv, hvis du har overenskomst med en fagforening. Med en entrepriseaftale med os, bliver den samlende pris på det arbejde, du skal have udført, på niveau med udgiften til arbejdskraft lejet på timebasis.

En entrepriseaftale er særligt relevant, hvis du arbejder med:

  • Landbrug (plante- og husdyravl, markarbejde, gartnerarbejde).
  • Skovbrug (skovbrug og skovning).
  • Arbejde i drivhus og plasttunnel (frugtplukning og andet sæsonarbejde: blomsterdyrkning, plukkning af grøntsager, frugtplukning).
  • Andre arbejdsområder (bygge- og anlægsarbejder, håndværksmæssigt arbejde produktion, reparation og installation af maskiner og udstyr, affaldshåndtering ufaglærte arbejdere, pakning med videre).

Sådan foregår arbejdet på en entrepriseaftale

Når vi indgår en entrepriseaftale med vores kunder, klarlægger vi sammen omhyggeligt, hvordan arbejdet skal udføres. På den måde får du en absolut professionel og kompetent entrepriseaftale.

ArbejdsUdleje ApS udfører både mindre, større og mere komplicerede entrepriseopgaver. Vi løser ad hoc-opgaver og permanente, løbende opgaver.

Når vi sammen har beskrevet arbejdsopgaverne, fokuserer vi på opgaven fra start til slut. Derfor kan du regne med os. Vi kommer med nok medarbejdere, og arbejdet bliver færdigt til tiden.

Vores mål er naturligvis at sikre et godt samarbejde med vores kunder. Derfor aftales beløbet i hver enkelt entrepriseaftale individuelt.

En entrepriseaftale er altså en fast rammeaftale mellem dig og ArbejdsUdleje ApS. Vi har aftalt opgaven, medarbejdernes kvalifikationer og tidsplanen på forhånd – og ikke mindst prisen.

Du kan også vælge at leje din arbejdskraft eller vikar på timebasis.

Projektleder hjælper på entrepriseaftale

Når du vælger en entrepriseaftale, må du ikke selv lede arbejdet med de ansatte.

Men vi ved, at kommunikation er vigtig. Derfor bliver alle entrepriseaftaler tilknyttet en projektleder fra ArbejdsUdleje ApS. Projektlederen er ansvarlig for, at arbejdet bliver udført efter planen. Du bliver løbende opdateret om, hvordan det går, og hvor langt vi er nået – eventuelt hver dag. Du kan naturligvis også altid bede projektlederen om at organiseret arbejdet på en anden måde.

En entrepriseaftale er nem for dig at håndtere. Der er ingen administrative opgaver for dig, når først kontrakten er indgået.

Projektlederen sørger for, at arbejdet bliver færdigt til tiden, og til sidst får du en faktura, som du kan trække fra som udgift i din virksomhed.

Det er vigtigt, at du vælger en dansk virksomhed som ArbejdsUdleje ApS til samarbejdet om en entrepriseaftale. Læs hvorfor reglerne om entrepriseaftaler kræver det her.

En entrepriseaftale med ArbejdsUdleje ApS sikrer dig en stabil, pålidelig samarbejdspartner – som tilmed tilbyder dig at udføre arbejdet til en fornuftig pris uden bøvl.

Vil du høre mere om vores entreprise løsninger?

Når vores kompetente kundeservice får et godt kendskab til dig som kunde, sørger de for at finde de rette medarbejdere til din forretning.

En entrepriseaftale er en attraktiv løsning for mange – måske også for dig? Kontakt os og hør mere om mulighederne på servicetelefonen 80 24 70 70.

Stay connected with our social network